Ajankohtaista

Hetki Unelmaa hyväntekeväisyysprojekti

// Author: anna-liisa // 0 Comments

Olen mukana Hetki Unelmaa-projektissa, joka on Suomen Ammattivalokuvaajien liiton ja Kehitysvammaisten Tuki ry:n kanssa tekemä koko maan kattava hyväntekeväisyysprojekti.

Projektissa toteutetaan kehitysvammaisten unelma ja kuvataan hänet siinä. Kuvista tehdään näyttely joka kiertää monia kaupunkeja eri puolella Suomea, kuvia on yhteensä huimat 60kpl. Täällä Tampereella näyttely avataan Tampereen Kaupunkilähetys ry:n tiloissa syksyllä josta se siirtyy Ideaparkkiin ja sieltä jatkaa taas matkaa eteenpäin.

Minulla itselläni oli kaksi mallia, ihana ja herkkä Sandra jonka unelmana oli Lumikki, olimmekin kauniissa Hatanpään Arboretumissa kuvaamassa hänen ja perheensä kanssa. Toinen mallini oli reipas ja iloinen Nina jonka unelma on olla avustaja, auttaa muita kehitysvammaisia, ja tämän unelman hän on miltei toteuttanutkin, koska hän valmistui juuri palveluavustajaksi.

Oli kunnia ja ilo olla projektissa mukana ja tavata nämä ihanat ihmiset! Käykää tutustumassa kuviin näyttelyn avattua, laitan lisää infoa myöhemmin tarkoista päivämääristä!

Iso kiitos myös mukana olleille ja minua auttaneille, eli meikkaaja Noora Nuutiselle, Mirkunkoti Peuralle ja sen asukille Anne Huurteelle.

Alla linkkejä yhteistyökumppaneista, ensimmäisenä linkki jo toteutetusta projektista, mistä tämä laajeni koko maan kattavaksi;

http://www.papunet.net/hetkiunelmaa/

http://www.ammattivalokuvaajat.fi/newsite/sav/

http://www.kvtukitampere.fi/

 

vietnamese plus sized clothes file
rob kardashian weight lossVarious of aspects confirm vibram five fingers is benefit for human body