Ruokakuvaus on mahtavaa!! On hienoa nähdä kuinka ainesosat heräävät henkiin ja kertovat omanlaistaan tarinaa ammattilaisen käsittelyssä. Jokaista annosta rakennetaan tarkkaan samalla kun pidetään huolta kokonaisuudesta, väreistä, kompositiosta ja tottakai, mauista ja rakenteista. Arvostukseni luontoa ja luonnollisuutta kohtaan näkyy myös tässä genressä, kuvaan ruoan aina sellaisenaan, naturellina ja autenttisena. Mielestäni ruoka on kaunista, ja haluan korostaa sen herkullisuutta valon keinoin, täten en käytä erikoistehosteita tai erikoiskuvankäsittelyä luomaan ruoasta jotain mitä se ei ole kameran edessä.

Ravintolat kaipaavat enenevissä määrin kuvamateriaalia markkinointiin ja someen, ja täten kuvapankkikuvaukset sopivat loistavasti kaikenkokoisille alan yrityksille. Lue esimerkiksi Bistro Viljan kuvapankkikuvauksesta täältä. Myös videon käyttö mainonnassa on yksi hyvä keino erottautua kilpailijoista. Näinä vaikeina aikoina kun rajoitukset vaikuttavat normaaliin yritystoimintaan onkin hyvä hetki luoda somestrategiaa ja suunnitella tulevaa markkinointisuunnitelmaa.

Tein vuosia töitä vielä valokuvausopiskeluaikoinanikin ravintola-alalla, ja tämän myötä minulle on jäänyt läheinen suhde hyvään ruokaan ja juomaan. Niinpä erikoistumiseni ruokakuvien puolelle tuli luonnostaan ja koen että ruoan visuaalisuudella ja monimuotoisuudella luodaan elämyksiä ja tunteita niin annoksen tai drinkin nauttijalle kuin kuvan katsojallekkin. Olen ollut monessa ruokakirjaprojektissa mukana, ja kuvaan myös paljon eri ravintoloille ja muille alan yrityksille. Kuvaukset voidaan tarpeidenne mukaisesti järjestää studiossa tai voin tulla tiloihinne kuvaamaan.