Kuvaan laajalti eri yrityksille monilta eri aloilta ja täten myös kaikkien tarpeet ovat erilaiset. Joten jos alla olevista kuvauspaketeista ei löydy sopivaa, ota yhteyttä niin mietimme juuri teille sopivan ratkaisun.

HENKILÖKUVAUS

-saatte kuvat henkilöstöstänne jotka ovat helposti käytettävissä esim. nettisivuillanne, voimme kuvata työntekijänne tai yrityksenne johtohenkilöt studiossa tai teidän tiloja hyödyntäen. Jos kuvaamme koko henkilöstönne on useimmiten helpointa että tulen paikan päälle pytytäämään kuvauspaikan jolloin kuvaus sujuu jouhevasti. Mutta ennen kaikkea, henkilöstökuvien ei tarvitse olla pönötyskuvia, suunnitellaan yhdessä rento ja tyylikäs, ennen kaikkea teidän yrityksenne näiköiset kuvat teistä!

PROFIILIKUVAUS

-kuvaan myös linkedIn, tai muihin median kanavoihin henkilökuvia. Tässä tilana toimii hienosti kliinisempi sisämiljöö tai studio. Kauttani saat myös tilattua kampaajan ja meikkaajan paikalle saadaksesi huippuun stailatut kuvat itsestäsi.

TUOTEKUVAUS

-saatte kertovat ja selkeät kuvat tuotteistanne jotka ovat helposti käytettävissä teidän eri medioissa, niin nettisivuilla kuin mainoksissa ja isoissa tulosteissa. Voin kuvata kaiken studiossa valitsemallamme värimaailmalla ja taustalla, ja voitte lähettää minulle tuotteet jolloin kuvaan ne sovitun aikataulun mukaisesti ja voitte seurata kuvausta netin välityksellä, näin vältämme ylimääräistä kontaktia näin korona-aikaan. Kuvaukset onnistuu toki tiloissannekin, joko ympärillä olevaa miljöötä hyödyntäen tai teille studion pystyttämällä. Tuotekuvauksissa laskutus on aina tuntilaskutusperiaatteella, joten ota yhteyttä niin lasken teille mielelläni tarjouksen.

BRÄNDIKUVAUS

-saatte kuvia jotka viestivät yrityksenne ilmettä, tarinaa ja arvoja. Voimme yhdessä luoda yrityksellenne selkeän suunnan visuaalisesti, sävymaailmallisesti ja kuvakerronnallisesti. Kerromme kuvilla tarinanne yrityksenne takana, henkilöistä ja tuotteista. Kuvauspäivä voi kestää tunnista koko päivään, kuvia saatte tarpeenne ja sovitun mukaisesti ja ne on käytettävissä teidän eri medioissa helposti. Kuvaus voi sisältää henkilökunnan kuvauksen, liiketilan, asiakaspalvelutilanteita, tunnelmia ja yksityiskohtia. Brändikuvaukseen sisältyy aina suunnittelupalaveri, moodboard ja visuaalisen ilmeen luonti ja erikseen teidän tarpeen mukaan räätälöity määrä kuvia. Yhteistyökumppanini kautta voitte saada myös uuden graafisen ilmeen logoineen ja nettisivuineen, eli saat kauttamme myös koko paketin yrityksellesi!

KUVAPANKKIKUVAUS

-tällä kuvauksella saatte käyttöönne laajan määrän kuvia omaan käyttöönne jotka toimivat niin teidän nettisivuilla, painetuissa mainoksissa, presentaatioissa ja sosiaalisessa mediassa. Ja parasta kaikessa on se että kuvat ovat personoituja juuri teidän yrityksellenne, näyttävät teiltä ja ovat vain teidän käytössänne, vaaraa siitä että sama kuva olisi toisen yrityksen mainonnassa ei ole. Luon teille kuvakonseptin joka yhdistää yrityksenne arvot, sävymaailman ja tunnelman mitä haluatte viestittää. Kuvat voivat olla kaikkea yrityksenne henkilökunnasta fiiliskuviin, abstrakteihin lähiksiin ja konkreettisiin tiloihinne, kuvituskuvia yrityksestänne. Pakettien laajuus on muokattavissa teidän tarpeiden mukaisesti ja kuvien määrä voi olla kaikkea 20-200 kuvan välillä. Useimmiten kuvaamme monta tuntia kohteessa, mutta käytetty aika vaihtelee 2-8h välillä. Kuvankäsittelyllä pidän huolen että kuvat ovat yhtenenväisiä ja vastaa teidän sävymaailmaa. Tämä kuvaus vaatii kunnon läpikäynnin yrityksenne ulkonäöstä, mutta voimme hyvin palaveroida etäyhteyksin välttääksemme turhaa kontaktia näinä erikoisina aikoina.

STILLIT + VIDEOKUVAUS

-haluatteko erottautua sosiaalisessa mediassa, tuoda esille yrityksenne tunnelmaa ilman leimaavaa mainostamista. No tämä paketti on juuri sitä! Teen fiilisvideoita yrityksellenne toiveidenne mukaisesti, noin puolen minuutin-minuutin mittaisia, ja näitä voimme tehdä kuvauspäivän aikana stillien lomassa, kunhan aikataulutamme ja käsikirjoitamme päivän ja videot tarkoin.

KUVANKÄSITTELY

Kaikki asiakkaille toimitettavat kuvat peruskäsitellään, mikä sisältää sävyjen, kontrastien ja valon hienosäädön. Tarvittaessa teen kuvat eri painoprofiileihin valmiiksi ja rajaan kuvat valmiiksi eri media-alustoja varten. Kuvankäsittelylisä (90€/h) veloitetaan erikseen, mm. syvättävistä kuvista tai muista erityistoiveista.