Työni on varmistaa että te saatte yrityksellenne onnistuneet kuvat tarpeidenne mukaisesti, oli kyse sitten henkilöstön kuvaamisesta, brändikuvauksesta tai kuvapankin luomisesta yrityksenne visuaalisen ilmeen mukaisesti. Jokainen asiakas ja kuvaus on minulle tärkeä ja teen kaiken sillä ammattitaidolla joka minulle on näinä 15:a vuotena kertynyt. Kuvaan mielelläni ihmisiä, olen aloittanut urani muotokuvaajana, joten henkilöohjaus ja kuvaustunnelman luominen ja rentouttaminen on kokemusteni kautta muodostunut yhdeksi vahvuuksistani. Asiakaskuntani koostuu kuitenkin laajasti eri alojen yrityksistä joille kuvaan laidasta laitaan, minkä koenkin ammattini rikkaudeksi, yksikään päivä tai kuvaus ei ole samanlainen. Koen myös tärkeäksi kehittyä ja kouluttautua ja täten tarjota päivitettyä osaamista asiakkaille. Viimeisimpänä suoritin media-alan erikoisammattitutkinnon (Meat, kesäkuu 2021), mutta myös omien projektien teko ruokkii luovuutta.

Kuulun Suomen Ammattivalokuvaajien liittoon ja olen vuosien varrella saanut menestystä heidän järjestämissään vuoden muotokuvaajakilpailussa. Kilpailu kulkee nykyään nimellä Finnish Photo Awards.

Ota yhteyttä niin selvitetään miten voisin olla teidän yrityksellenne parhaiten avuksi ja miten te voisitte hyötyä ammattilaatuisista kuvista firmassanne. 

Ni kan också få betjäning på svenska. 

Anna-Liisa,
kip, vat, veat, meat, ep, qep

Copyright Laura Tammisto/Studio Torkkeli

Koulutus ja arvonimet:

Qualified European photographer (Qep) 2021
European photographer (EP) 2020
Valokuvaajamestari (Meat) VVI 2020-2021
Valokuvaajan erikoisammattitutkinto 2012-2014
Valokuvaajain ammattitutkintokoulutus, VVI 05-06
Kuvallisen Ilmaisun Perustutkinto, VVI 03-05
Valokuvaajan Ammattitutkinto, Voionmaan opisto 00-02


Julkaisut:
Useita ruoka-alan julkaisuja mm.
Hapanjuuri taipuu 2020, Leipävallankumous 2018, Maijan ruokavuodet 2017, Säilö ja kokkaa 2016, Rakkaat juurekset 2013, Uusi Mustamakkara 2012.


Kilpailumenestystä mm:
3. sija Vuoden Muotokuvaajakilpailun lemmikkieläinsarjassa 2018
3. sija Vuoden Muotokuvaajakilpailun Muotokuvasarjassa 2014
3. sija Vuoden Muotokuvaajakilpailun Valmistujaiskuvasarjassa 2012
Ja lukuisia muita sijoituksia ja kunniamainintoja kyseisestä kilpailusta.