Tuotekuvia tunnelmalla ja tarinalla vai tuotteen esille tuontia selkeästi nettikauppaa varten?

Kuvaan teille, teitä varten, juuri sen mukaisesti miten te hyödytte kuvista eniten.

Mainos- ja tuotekuvaus pitää sisällään niin paljon eri tapoja, tyylejä, kokoja ja toteuttamisia, joten tärkein on miettiä mitä te tarvitsette juuri nyt! Luommeko uuden tyylin brändillenne vai vahvistammeko jo olemassaolevaa tyyliä, aloitammeko alusta ja otammeko mukaan minkälaisen ja kokoisen työporukan. Olen mielelläni mukana suunnittelemassa jo varhaisessa vaiheessa visuaalista tyyliänne ja kuvienne suuntaa, ja minulla on yhteistyökumppanina maanmainio graafikko Ville Angervuori.

Kun yrityksen visuaalinen ilme ja brändi ovat kohdillaan ja kuvaukset suunniteltu sen mukaisesti edustavat kuvat juuri sitä kokonaisuutta ja tarinaa mitä te haluatte kertoa, arvoistanne, henkilöistänne, historiastanne kuten myös tulevaisuudestanne. Kuvilla luodaan se tunnelma mikä saattaa olla ratkaiseva tekijä asiakkaan ostopäätöksessä. Visuaalista materiaalia (unohtamatta videota) tarvitaan paljon niin viestintään kuin eri kanavien markkinointiin, ja tämän toteutuksessa olen teitä auttamassa.

Kuvaan niin perinteisiä tuotekuvia valkoisella taustalla studiossa kuin avantouimareita jääkylmässä talvisäässä tai teollisuusvaakoja isoissa halleissa, joten lähestyä voi miltä alalta vain ja mihin vuodenaikaan vain. Erottautuminen muista on helppoa hyvillä ja omanlaisillaan kuvilla, suosittelenkin kaikille oman kuvapankin perustamista. Täten teidän käden ulottuvilla on ne omat originaalit kuvat jokaiseen postaukseen somessa, mainontaan eri kanavissa kuten myös yrityksen sisäiseen viestintään. Pystymme toteuttamaan kuvapankkikuvaukset juuri teidän kokoisesti ja teidän tarpeidenne mukaisesti. Yrityksen visuaalisesta ilmeestä voit lukea enemmän täältä. Oman yritykseni brändäyksestä voit lukea täältä.

Eri kuvauspaketeista lisää infoa sivulla “Mitä ja kenelle“.