Henkilökuva saattaa olla tärkein kuva yrityksellesi! Ne kertovat nimittäin paljon, tekevät teistä ja yrityksestänne lähestyttävän ja tuovat kasvot palvelullenne. Ammattimaiset kuvat henkilöstöstänne tai sinusta, yrityksen perustajana, ovat tärkeät ja niiden monipuolinen käyttö markkinoinnissa ja somessa saattaa olla avaintekijä asiakkaan yhteydenottoon.

Kuvaan ihmisiä studiossa, miljöössä ja yrityksen tiloissa, aina kyseisen yrityksen ilmeen mukaisesti ja brändiin sopivasti. Suunnittelen mielelläni kanssanne kuvat mitä haluatte, otammeko virallisemmat kasvokuvat neutraalilla taustalla, vai mietimmekö jotain hieman poikkeavampaa, rekvisiitan hyödyntämistä, valolla leikkimistä tai erilaisempaa lokaatiota. Myös dokumentaarisemmat kuvat työn äärellä toimivat eri markkinointikanavissa, ne kertovat samalla myös yrityksenne tarinaa ja tuovat katsojan lähemmäksi teitä.

Kuvaan mielelläni ihmisiä, olen aloittanut urani muotokuvaajana joten henkilöohjaus ja kuvaustunnelman luominen ja rentouttaminen on kokemusteni kautta muodostunut yhdeksi vahvuuksistani. Lue lisää profiili- ja henkilökuvauksesta täältä ja Teoiksi Oy:n kuvapankkikuvauksesta täältä.