Henkilokuva yritysmaailmaan

Kuvapankkikuvaukset ovat hieno keino yritykselle täsmentää omaa yritysilmettä, tällä luodaan brändin mukainen kokonaisuus visuaalisesti. Kuvissa otetaan huomioon mm. yrityksen graafinen ilme, tarina, henkilöt ja arvot. Näin syntyy tunnelma ja tunne yrityksen ympärille joka saa asiakkaan pysähtymään kohdalle. Hyvä kuva kun kertoo paljon. Ja ennen kaikkea, kuvapankkikuvauksilla helpotetaan yrittäjän arkea, materiaalia kun löytyy niin someen, nettisivuille kuin painettuihin mainontamateriaaleihin, mahdollisesti jopa vuodeksi eteenpäin.

Kuvasimme Teoiksi Oy:lle helteisenä kesäarkena päivän verran. Teoiksi on kahden naisen, Sallan ja Johannan, yritys joka tarjoaa myynnin asiantuntijapalveluita, valmennusta ja coachausta kolmen vuosikymmenen kokemuksella. He toimivat asiakkaidensa yhteistyökumppaneina myynnillisen oivalluttamisen, innostamisen, suunnittelun ja prosessien sekä tekemisen ja aikaansaamisen saroilla.

Aloitimme kuvausprosessin ennakkosuunnitelmalla, lähetin Sallalle ja Johannalle kyselylomakkeen ja tiedustelin yrityksen taustat, toiveet ja ajatukset visuaalisesta ilmeestä. Sen perusteella loin kuvaussuunnitelman ja tein moodboardin kokonaisuuden selkeyttämiseksi. Kuvia tuli paljon ja mahtavasti jaksoi Salla ja Johanna poseerata, päätimme nimittäin että koska yritys on heidän kahden pyörittämä, on loogista että he ovat kasvoina suurimmassa osassa kuvia tuomassa henkilökohtaisuutta ja energiaa kuviin. Kuvasimme toki kuvitus- ja fiiliskuviakin joita on helppo hyödyntää kaikissa medioissa.

Yhtenäisen visuaalisen ilmeen ansiosta yritys näyttää kuluttajalle ammattimaisena ja luottamuksen arvoisena. Ammattimaisilla kuvilla erottuu aina paremmin massasta.

Kuviin on myös mukava miettiä mitkä ovat ne visuaaliset elementit millä kuvastetaan yrityksen toimintaa. Teoiksi Oy:lle halusin tuoda esille heidän ammattimaisuuttaan, positiivista ja mukaansa tempaavaa energiaa, ja heidän aikaansaamistaan, on selvää että nämä kaksi menevät vielä pitkälle!