Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa? Njaa. Mutta jopa profiilikuva kertoo todella paljon kuvattavasta, parhaimmillaan varmastikkin monta sataa sanaa ja siksi siihen kannattaa panostaa.

Yritysmaailmassa kuvan merkitys on suuri ja kuva on usein se millä annat ensivaikutelman itsestäsi. Jos olet yrittäjä on omalla kuvalla vielä suurempi merkitys, se on kasvot yrityksen takana, palvelun tuottaja ja luoja, yrityksen arvoja ja tarinaa kertova henkilö, joten on oleellista että kuva on lähestyttävä, laadukas ja ennen kaikkea itsesi näköinen! Ihmiset seuraavat paljon mielummin henkilöä kuin yritystä, joten löydä se rohkeus ja tuo itsesi esille.

Hyvät kuvat tuovat tekijän esille.

Kuvalla on valtava merkitys siinä mitä haluat viestittää katsojalle. Me kaikki tarvitsemme kuvia nykyään itsestämme, ja vaikka tarpeesi on vain uudistaa LinkedIn:n profiilikuva on sekin hyvä luottaa ammattikuvaajan käsiin. Voimme yhdessä suunnitella kuvauksesi, onko kuvaus studiossa vai hyödynnämmekö työpaikkasi miljöötä vai menemmekö ulos luontoon? Kaikki riippuu siitä mitä haluat kuvallasi kertoa ja mikä juuri sinun tyyliisi sopii ja millä tavoin haluat erottautua joukosta. On hyvä uudistaa ammatillista brändiä ja profiilia tasaisin väliajoin henkilökuvan muodossa.

Alla olevissa kuvissa näkee kuinka pienellä muutoksella henkilökuvassa vaatteen vaihdolla ja taustan värillä saa hyvinkin erilaista tyyliä aikaiseksi. Vaatetukseksi kannattaa ennen kaikkea valita se vaate missä tunnet olosi mukavaksi ja se joka tukee sanomaasi tai tyyliäsi. Jo muutamalla hieman erilaisella kuvalla on heti monta eri käyttötarkoitusta ja niitä voi suunnata eri medioihin tunnelman mukaisesti. Kauttani saa myös palkattua muah:n jos haluatkin laitetumpaa tyyliä ja tarpeesi mukaan kuvaamme myös laajemmin.

Hyvät kuvat vahvistavat yrityksen viestintää. Kutsun sinut kuvaukseen kanssani mistä varmasti hyödyt!