Poikkeukselliset ajat vaativaat poikkeuksellisia keinoja. Tai no, erilaista lähestymiskulmaa ainakin. Haluan että teillä kaikilla jotka tulette kuvattavakseni tai teette kanssani töitä on turvallinen olo, ja teenkin kaikkeni että kuvaukset ovat turvallisia järjestää näin korona-aikana. Erikoisjärjestelyitä toteutan aina jokaisen asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Studio jota vuokraan on 160m2 suuri, joten siellä etäisyyksien pitäminen on hyvinkin helppoa myös silloin jos olet kuvattavana. Jos kuvaamme tuotteitanne voit esimerkiksi istua toisella puolella tilaa sohvalla ja seurata kuvausta padilta, tai halutessasi voimme järjestää etäyhteyden minkä kautta voit seurata ja kommentoida kuvausta toimistoltasi tai kotoasi. Voit myös lähettää minulle tuotteesi kuvattavaksi, tai tarvittaessa voin ne noutaa, ja toteutan kuvauksen itsenäisesti valitsemassamme paikassa.

Paljon kuvaan myös ulkona tällä hetkellä, ja vaikka siellä on turvallisempaa toimia, on hyvä ottaa tilanne ja etäisyydet huomioon kaikkialla liikkuessamme. Voin yhä tulla myös tiloihinne kuvaamaan kunhan huomioimme etäisyydet, jos haluatte voimme myös kuvata henkilöstöänne mutta silloin on hyvä tehdä tarkka aikataulu kuvattaville jotta jonoa tai ruuhkaa ei synny.

Kuvien valinnan voimme tehdä etäyhteyksien kautta, tai voin lähettää sähköiset vedokset mistä voitte valita kuvat jotka etenevät käsittelyyn, kaikki tämä välttääksemme turhaa kontaktia.

Käytän kuvauksissa nykyään aina maskia ja tulen paikalle vain terveenä, ja toki siirrämme kuvauksia jos jollain ilmenee pieniäkin flunssan oireita. Toivonkin että kynnys on tähän matala. Näillä toimilla toivon että saamme pian palattua kaikkien kaipaamaan normaaliin arkeen.

Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin kuuluu sanonta. Tämä pandemia ja poikkeustilat on pakottanut miettimään erilaisia ratkaisuja työn suorittamiseen, sellaisia mitä ei muuten välttämättä olisi tullut toteutettua. Näistä toimivimmat jääkin varmasti toimintaani, tekee hyvää näinkin vanhalle koiralle oppia uusia temppuja!

Turvallisuus kuvauksissa